Seminar om Modstanden mod det nyliberale amokløb

Budskab fra Græsrødderne i samarbejde med KPnetavisen, KPnetTV, Foreningen Oktober inviterer til sensommerseminar lørdag den 7. september for at forberede et varmt efterår og en gloende vinter.

Lørdag den 7. september. Kl. 10 – 17 i København

Seminaret skal klæde deltagerne på til at fortsætte kampen mod de nyliberale reformer, der dikteres af EU og gennemføres af både ’rød’ og blå regering og deres folketingsflertal. Folketingets åbning 1. oktober for en ny sæson med nedskærings- og sparepolitik skal markeres med at vise at den vil blive mødt med modstand mod nye reformer og at kampen mod gennemførelse af dagpengereform, fleksjob, pensionsreformer, skolereformer osv. fortsætter.
SRSF-regeringen og Løkkes blå blok er ved at sparke Danmark tilbage mod 30erne i sidste århundrede, for ikke at sige mod 1800-tallet.
Samtidig fører de kommunalvalgkamp uden at fortælle at der er et fastsat loft for udgifterne, som i sidste ende er dikteret af det samme EU, hvor de vil integrere Danmark i ’Euroens Forenede Stater’ med finanspagt og EU-regering. Derfor vil de ikke have folkeafstemning om finanspagten, men om at afskaffe (foreløbigt) to af de danske EU-undtagelser – på det militære og på politiområdet.

Opdateret 2. september 2013

Formiddagens oplæg 10-13:
Dorte Grenaa, talsperson for Stop Terrorkrigen, vil tale om militariseringen af EU og Danmarks placering
Økonom  Henrik Herløv Lund vil gennemgå regeringens 2020-plan:
Daniel Skovhus , fagligt aktiv  Modkraft-blogger, vil tale om EU’s lønsænkningspolitik og social dumping.

Der vil blive god plads til diskussion

Frokost 13-14

Efterniddagens oplæg og debat 14-17
Franz Krejbjerg, medlem af Folkebevægelsen mod EU, Århus, vil tale om EU’s politiske og vtraktatmæssige udbygning, krisen i euro-zonen og modstanden i EU-landene og udenfor
Tine Spang Olsen vil tale om den kommende frihandelsaftale mellem EU og USA og dansk landbrugs globale ekspansion, især i Afrika
Kristian Dalgaard, KPnetTV, vil lægge op til plenumdiskussion om udviklingen af modstanden:
Hvordan bremses den nyliberale offensiv?
Hvordan hindres yderligere dansk integration i EU imod et flertal i folketinget, dre vil afskaffe de danske undtagelser?
Hvordan stoppes  en regering og et folketingsflertal, der vil gå i krig med USA, NATO og EU udenom FN ?
Osv

Seminaret finder sted i Fælleshuset, Voldboligerne, 1426 København K

Mere info på kpnet.dk og
budskabfragrasrodderne.dk

Tilmelding: forandring@budskabfragrasrodderne.dk